Club Zuidoost

Welkom op de informatiepagina van de leukste club van Amsterdam Zuidoost

Club Zuidoost is op zaterdag 22 april voorlopig de laatste voordat we een zomerstop houden. In september komen we weer terug. Houd deze pagina goed in de gaten om te weten hoe het programma er dan uit ziet.

Kijk hieronder hoe je kunt meedoen en waar je kunt chillen en viben

Panka, onze host en ambassadeur van Sport in Zuidoost nodigt je uit om mee te doen. Skitta is er 22 april ook bij

Wat is Club Zuidoost

Club Zuidoost is een sport, spel, cultuur en muziek programma voor jeugd van 4 t/m 14 jaar. Uitgevoerd door de sport/dans/kunst en cultuurclubs uit stadsdeel Zuidoost.

Doe mee met: Haren Vlechten, Voetballen, Kickboksen, DJ workshops, Drumles, Tennis, Judo, Dansen, Basketbal en kom lekker chillen en viben.

Stadspas en “gratis” meedoen

Club Zuidoost is speciaal gestart om meer kinderen die nog niet op een sportclub of dansclub zitten, meer te laten sporten en bewegen.
Met daarbij de focus op kinderen die ook een stadspas hebben.

Als kinderen een stadspas hebben betaalt de gemeente Amsterdam hun lidmaatschap van een sportclub.Als kinderen hun stadspas meenemen, dan mogen ze gratis naar binnen, Club Zuidoost kost normaal 1 euro per keer. Hiervoor kunnen ouders of oudere kinderen een strippenkaart voor aanschaffen.

Het gebruik van de stadspas bij een lidmaatschap van een sportclub is laag. In Zuidoost is maar 30% van de kinderen met een stadspas lid van een sportclub. Met Club Zuidoost proberen we de andere 70% ook aan het sporten te krijgen en lid van een sportclub

Deelnemen, kosten, waar en wanneer

Club Zuidoost is elke zaterdag van 14:00 tot 16:00 uur in de gymzaal van het OSB, op het schoolplein en te bereiken via de zij ingang aan het fietspad van het Gulden Kruispad.

De kosten bedragen € 1,00 per keer en als je een stadspas hebt, kun je gratis doorlopen. Neem hem wel even mee.

Klik hier voor het wekelijkse programma en meer informatie

Club Zuidoost XL

Elke maand is er een Club Zuidoost XL en dan is DJ Sidney er voor de muziek, is Panka onze host aanwezig, zorgt Funtrax voor een Sapfiets voor een eigen Smoothy, Harenvlechten kun je leren, Drummen met Ritmo Entertainment en Dans met Glo Entertainment en zijn er nog veel meer activiteiten dan de reguliere Club Zuidoost op zaterdag.

Check de pagina van Club Zuidoost XL door hier te klikken

Club Zuidoost wordt mede mogelijk gemaakt door het Masterplan Zuidoost.

Contact Sportloket voor vragen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, bel dan met Vadym Zellner van Funtrax, hij heeft de dagelijkse leiding in handen voor Club Zuidoost.  vadym@funtrax.nl

U kunt ook contact opnemen met het sportloket via sportloket@zuidoostbeweegt.nl en Telefonisch is het sportloket te bereiken op:
06-34450866
(Buiten werktijden is de voicemail actief.
U wordt zo snel mogelijk teruggebeld!)