Opening Sportcontrainer Gein

Gein heeft er een nieuwe sportgelegenheid bij, de Sportcontrainer! Deze staat aan de Stoutenburggrachthttps://maps.app.goo.gl/DZ6MjRC37rRLkQ5M8 
 
Hier ontmoeten buurtbewoners elkaar om te sporten en zijn/worden ze positieve rolmodellen voor elkaar. De Sportcontrainer is gevuld met sportmateriaal, zie tabel in bijlage, en is toegankelijk voor actieve buurtbewoners. Mensen die geïnteresseerd zijn in training geven of training volgen kunnen contact opnemen met Leon Leter van Team Sportservice Amsterdam via lleter@teamsportservice.nl. 
 
Met de Sportcontrainer kun je duizend-en-één sporten doen, zoals bijvoorbeeld calisthenics, bootcamp, boksen, fitness en seniorensport. Als trainer of actieve buurtbewoner kun je gratis gebruik maken van de materialen om training te geven. Het doel is om inwoners van Zuidoost te stimuleren om samen meer te bewegen en veiligheid op straat te vergroten. Het is een ontmoetingsplek met een programma dat wordt beheerd door de gebruikers zelf, met hulp van de Gemeente Amsterdam, lokale ondernemers en Team Sportservice Amsterdam.
 
Op donderdag 19 oktober tussen 17:45 – 20:00 organiseert Conditietraining Gaasperdam en Team Sportservice Amsterdam een kleinschalig openingsvenement. Alle nieuwsgierige buurtbewoners zijn welkom om vragen te stellen en mee te sporten.

Datum

okt 19 2023
Verlopen!

Tijd

17:45 - 20:00
Categorie
Team Sportservice Amsterdam

Organisator

Team Sportservice Amsterdam
QR code