15 mei 2020
Amsterdam Dynamics: start Hockey Zuidoost op het Bijlmer Sportpark

Afgelopen dinsdag zijn de trainingen gestart van de nieuwe hockeyvereniging Amsterdam Dynamics (v/h AHC Rubicon). De Dynamics zijn weer gestart op het Bijlmer Sportpark!

Alle jeugd onder de 12 jaar is welkom, en er worden leuke en leerzame oefeningen en, wedstrijdvormpjes op de trainingen gedaan. Helaas is het voor de ouders niet mogelijk om met elkaar aan de hekken te hangen, men dient buiten de sportaccommodatie te blijven. 

Er zal naast de trainer ook nog iemand anders van de vereniging aanwezig zijn om te waarborgen dat het protocol uitgevoerd blijft worden en is er voor u om eventuele vragen te beantwoorden. In de bijlage vindt u het protocol.

Tot 30 juni zal er in ieder geval een regulier trainingsprogramma gedraaid worden op de dinsdag- en de vrijdagmiddag. De trainers zijn al bezig om een programma voor de zomervakantie in elkaar te zetten, waar het denkbaar is dat een dagelijks aanbod aangeboden kan worden voor jong en oud…. wordt vervolgd.

Het voorlopige programma met de daarbij behorende tijden, trainers en coördinatoren:

-Alle activiteiten zullen op het hockeyveld in het Bijlmer Sportpark plaatsvinden-

Dinsdag 16.00 – 17.00 uur.  

Trainer: Diego Esajas

Coördinator: Maartje Scheepstra, superlativonl@gmail.com

Vrijdag 16.00 – 17.00 uur.

Trainster: Amber Kruisheer

Coördinator: Abderrahmane Khier aka Mo Lazizi, akhier@teamsportservice.nl

Locatie:

Bijlmer Sportpark

Karspeldreef 501

1102 BX Amsterdam

Vragen over de trainingen bij voorkeur graag per email. Meer info: https://www.ahcrubicon.nl

Algemeen:

De communicatie van de activiteiten verloopt via Maartje Scheepstra. Maartje is mede actief namens de KNHB foundation als verenigingsmanager voor de nieuwe vereniging. Inzet is het helpen bouwen van de vereniging en het coördineren van het programma, de trainingen, de evenementen (hopelijk binnenkort) en de organisatie van ledenwervingsactiviteiten.