8 oktober 2021
Amsterdam Dynamics start met Funkey Hockey

Om 4- en 5-jarigen alvast op een leuke en natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen is er nu Funkey Hockey bij Amsterdam Dynamics. Iedere vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur. 

Kinderen kunnen 3 x gratis meetrainen. Funkey trainingen zijn op ons hockeyveld in het BijlmerSportpark onder begeleiding van professionele trainers. De kinderen moeten sportieve sportkleding aan waarin ze makkelijk kunnen bewegen. Ze hebben nog geen speciale hockeyschoenen nodig, maar goede gymschoenen zijn wel aan te raden.

De kinderen hebben geen stick, scheenbeschermers of bitje nodig. Sticks en materialen hebben wij!.

De trainingen omvatten grondvormen van bewegen, loopspelletjes, balvaardigheid en een basisvorm van hockey. Van beweegvaardig naar hockeyvaardig. Tijdens de lessen komen de kinderen in aanraking met een variƫteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van oudste kleuters. Op die manier leren ze op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen. Het doel is sportief samen spelen, leuke oefeningen doen en met enthousiasme, lekker buiten bezig zijn. Funkey is natuurlijk vooral fun!

Kijk voor meer informatie: https://amsterdamdynamics.nl/funkey-hockey-amsterdam/