28 september 2020
Amsterdamse Sportweek (Zuidoost) succesvol afgerond

Met nog drie kennismakingslessen op zondag is de Amsterdamse Sportweek 2020 beëindigd. Een eerste inventarisatie leert dat er verschillende ervaringen zijn geweest. Nog niet iedereen is benaderd, maar algemene indruk is dat het succesvol is geweest, met als hoogtepunt de Meiden- en Damesdag op vrijdag (Ladies Day). Maar liefst 200 meisjes en meiden waren bij de middagactiviteiten. Helaas moest ’s avonds een aantal meisjes teleurgesteld worden, het max. aantal kinderen was 70.

De Open Dag bij het Wandelvoetbal van de OldStars Zuidoost United op maandagmiddag werd goed bezocht. Naast de vaste groep waren er een aantal personen die kennis maakten met de sport en de accommodatie. Vooral de warmte van de ontvangst werd zeer gewaardeerd. Overigens was het ook buiten prima toeven deze middag in het Bijlmer Sportpark. Naast de deelnemers waren een ook een aantal bezoekers, die zeker terugkomen. Voor iedereen was er een broodje Zuidoost en een drankje na afloop, en het kan zomaar zijn dat u in Zuidoost OldStars met T-shirts ziet lopen van het Wandelvoetbal.

De officiële evaluatie volgt nog, maar elk die in beweging is gekomen telt mee. De communicatie was goed, op bijna elke straathoek in Zuidoost stond een oproep om mee te doen en een verwijzing naar ZuidoostBeweegt.nl. Goed om te melden dat we veel bezoeker op de website hebben gehad afgelopen week, heel mooi en we hopen dat ze regelmatig terugkomen…….