14 september 2021
Baseball5 tijdens de CityTour in Amsterdam

Op vrijdag 17 september komt de Baseball5 CityTour naar Amsterdam. Midden in het Nelson Mandelapark kun je tussen 13.00 en 18.00 uur kennismaken met deze flitsende urban variant van honkbal en softbal. Met toffe activiteiten, een uniek veld, live DJ en een enthousiast demoteam, leer jij in een handomdraai deze nieuwe sport, die altijd en overal te spelen is!

Tijdens de clinic van de lokale vereniging Amsterdam Warriors maken deelnemers kennis met Baseball5, de hippe en pijlsnelle urban sport zonder knuppels of handschoenen. Je speelt alleen met een speciale zachte, rubberen bal! Je werkt aan je skills op het gebied van gooien & vangen en daarna start het allerleukste deel: wedstrijdjes spelen!

Doe GRATIS mee
Doe jij deze middag gezellig mee met je vrienden? Krijg uitleg en tips van de beste Baseball5 spelers van Nederland. Tussen 15:00 en 18:00 uur zijn er Pick Up Games en iedereen die zin heeft, kan dan gewoon lekker meedoen.

Reserveer nu gratis je plekje via www.playbaseball5.nl.

Over de Baseball5 CityTour
De CityTour richt zich in de zomer van 2021 op het promoten van Baseball5 op verrassende locaties in binnensteden van Nederland. De doelgroep, jongeren tot 18 jaar, maakt op unieke locaties en momenten kennis met Baseball5. Ze worden getriggerd om deze sport te gaan spelen met vrienden. Hiermee lanceert de KNBSB het ideale traject, waarmee de bond op lange termijn een sterk fundament legt: kennismaken met de sport, bieden van kader via verenigingen en het organiseren van NK’s en andere gave events.

Ga naar www.playbaseball5.nl voor alle informatie over de CityTour en Baseball5.