31 mei 2021
Basisschool Crescendo is genomineerd voor een ANWB-verkeersplein!

Het ANWB Verkeersplein heeft als voornaamste doel kinderen van groep 1 t/m 8 de ruimte te geven om in een veilige omgeving ervaring op te doen met verschillende verkeerssituaties. Het verkeersplein bevat onder andere een rotonde, een zebrapad en verkeersborden. Daarnaast ontvangen de 12 winnende scholen een lespakket waarmee ze op een leuke en leerzame manier alles uit het ANWB Verkeersplein kunnen halen. Zo gaan de kinderen straks goed voorbereid op pad.

Breng je stem uit !!
Meer dan 300 scholen maken kans op één van de twaalf ANWB Verkeerspleinen. En jij kan jouw favoriete school helpen deze te winnen! Heel simpel: door vóór 10 juni je stem uit te brengen. De scholen met de meeste stemmen, waarbij we rekening houden met het aantal leerlingen dat naar de school gaat, komt in de top drie van de provincie terecht. Deze top drie wordt voorgelegd aan de Adviescommissie van het ANWB Fonds. Zij bepaalt uiteindelijk wie er wint, waarbij ook wordt gekeken naar de motivering op het aanmeldformulier.

Om te kunnen winnen hebben ze dus heel veel stemmen nodig.

Je kan dus helpen door voor 10 juni op onderstaande link te klikken en vervolgens te stemmen op Crescendo in Amsterdam.

Op 21 juni laat de ANWB de scholen weten of ze hebben gewonnen. In september zullen ze dit breder bekendmaken en de verkeerspleinen feestelijk openen.

ANWB-cadeaubon ter waarde van 50 euro
Met jouw stem heb je niet alleen jouw favoriete basisschool geholpen. Je maakt zelf ook kans op een ANWB-cadeaubon ter waarde van 50 euro. Na sluiting van de stemronde, worden uit alle stemmen vijf winnaars getrokken. Zij ontvangen hierover persoonlijk bericht. Houd je mailbox na 10 juni dus in de gaten!

Met vriendelijke groet,
Team ANWB Verkeerspleinen

https:/static.flowapp.nl/anwb/fonds/