26 mei 2022
Doe mee met de Obstacle Challenge op zaterdag 4 juni

zaterdag 4 juni is de tweede editie van de Obstacle Challenge op de atletiekbaan op het Bijlmer Sportpark. Deze dag is speciaal georganiseerd voor de deelnemers van de Sportcontrainer Workouts 2022. Maar ook jij kunt meedoen.

Wil jij ook meedoen aan de Obstacle Challenge, ben je ouder dan 16 jaar, meld je dan snel als team of individueel aan via dit inschrijfformulier.

Klik hier om je aan te melden.

De Obstacle Challenge wordt gehouden op de atletiekbaan van het Bijlmer Sportpark, Karspeldreef 500, 1102 BX Amsterdam tussen 13:30 en 16:30 uur.

De Obstacle Challenge zal bestaan uit 8 challenges, die als een circuit training in groepen van 4 tot 8 personen gedaan wordt. Het gaat niet om de snelste, maar wel het scoren van de meeste punten met jouw team. De Challenges zijn bedacht door de trainers van de Sportcontrainer workouts en bevatten een Mowl Crawl, Hoelahoep Fitness Challenge, Sprintouw Challege, Over Under en een stormbaan. Naast dat je actief bezig bent, gaat het ook om samenwerken. Welk team haalt de meeste punten en wordt de 1e winnaar van de Obstacle Challenge van stadsdeel Zuidoost.

Meedoen kost maar € 5,00 en daarvoor krijg je ook een bakje fruit en een kop koffie of thee.

Bekijk hieronder de recap van de 1e editie die gemaakt is door Zuidoost TV.