24 augustus 2020
Herinnering: Aanmelden voor Nationale Sportweek 2020

Tussen 18 en 27 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Dit is een ideale gelegenheid om de bewoners uit Zuidoost kennis te laten maken met het sportaanbod in Zuidoost. Voor de verenigingen en clubs de kans om aan de burgers te laten zien welke mogelijkheden zij in huis hebben. De gelegenheid om de deuren te openen om zo nieuwe (potentiële) leden te verwelkomen. Organiseer bijvoorbeeld als vereniging een instuiftraining, een Open Dag of stel in deze Nationale Sportweek de training(en) open voor niet leden.

Lijkt dit je leuk, mail dan naar sportweek@amsterdam.nl Vermeld daarbij de volgende zaken: de naam van de club/vereniging, het soort activiteit, de beoogde doelgroep en locatie met datum en tijdstip. Mocht je een activiteit willen organiseren voor de doelgroep 55+ dan kun je aanspraak maken op € 500 ondersteuningsbudget (er kunnen een paar clubs gebruik maken van dit aanbod, laat in de aanvraag weten waarom je een activiteit organiseert door de doelgroep 55+).

Van alle activiteiten in Zuidoost wordt een kalender gemaakt, dus meldt vooral de activiteiten aan en verwelkom nieuwe leden voor de vereniging.