25 januari 2022
High5spel, bevorder de positieve sportcultuur op jouw club

Het High5spel bevordert een positieve sportcultuur bij jeugdteams van zes t/m twaalf jaar. Het spel zorgt voor meer plezier en respect in het team. Daar plukt de hele vereniging, inclusief tegenstanders de vruchten van! 

Wat is het High5spel
Aan de hand van een stelling, rollenspel of quiz wordt op een leuke en speelse manier toegewerkt naar tien teamafspraken, verdeeld over vijf thema’s: de scheidsrechter, materiaal en omgeving, de tegenstander, het resultaat en ons team. De spelers bepalen zelf wat zij afspreken en zetten hier na het spelen van het spel hun handtekening onder. De begeleiding van het spel is in handen van de leider of trainer van het team.

Bedenker van het High5spel
Team Sportservice won in 2019 de Nationale Sportinnovatorprijs met het High5spel. Dit spel bevordert een positieve sportcultuur bij jeugdteams en zorgt voor meer plezier en sportiviteit in het team. Daar plukt de hele vereniging, inclusief tegenstanders, de vruchten van. En kinderen die met plezier sporten blijven langer lid van hun sportclub, zo is de gedachte.

Meer informatie over het High5spel of wil je hem direct bestellen, klik dan op deze link van de High5spel Website