25 juni 2020
Iedere woensdag gratis sporten op het Bijlmer Sportpark

Amsterdam organiseert in de zomervakantie van 4 juli tot en met 16 augustus een uitgebreid programma voor kinderen en jongeren onder de noemer Midzomer Mokum. In de hele stad kunnen kinderen daarom ook sportactiviteiten doen. Dit zomerprogramma is bedoeld als tegenwicht tegen de negatieve gevolgen van de coronacrisis. Op het Bijlmer Sportpark wordt op woensdagen een sportdag georganiseerd waaraan je gratis kunt deelnemen.

Iedere week staat in het teken van een nieuw thema. Op 8 juli starten we met een voetbaldag. Vanaf 10.00 uur beginnen de diverse clinics en toernooitjes. Zowel meiden als jongens kunnen meedoen, en ook voor volwassen en senioren staan activiteiten op het programma. Deze voetbaldag wordt georganiseerd in samenwerking met Zuidoost United, Coerver Coaching, Golden Talent en de Amsterdam Warriors. Aanmelden is niet nodig. Alle activiteiten worden uitgevoerd volgens de richtlijnen en kaders van het RIVM, zodat iedereen veilig kan deelnemen. 

Blijf zuidoostbeweegt.nl volgen voor meer informatie over de andere themadagen tijdens de Midzomer Mokum Sportweken op het Bijlmer Sportpark.