12 februari 2022
Inspiratiesessie “Meiden in beweging”

Op maandagavond 28 februari vind de inspiratiesessie ‘meiden in beweging’ plaats. Deze bijeenkomst is bedoeld voor bestuurders van sportclubs en begeleiders van trainers in Amsterdam die een start willen maken met deze interessante en uitdagende doelgroep. Of die juist meer willen doen met meiden.

Voormalig bondscoach van het dames rugby team Sascha Werlich deelt haar ervaring, sportclubs als AFC IJburgBasketbalvereniging Amsterdam en project Fearless vertellen over hun aanpak en Buurtsportcoach Jannis Jansen is aanwezig voor tips en vragen over het aantrekken en behouden van meiden.

Datum:                  maandag 28 februari 2022
Inloop:                   18.30 uur met eten
Tijdstip:                 19.00 – 21.00 uur
Locatie:                 Frans Otten Stadion in Amsterdam
Entree:                   Gratis

Bij de inloop om 18:30 uur staat er een lekkere maaltijd klaar. Om 19.00 uur beginnen we. Uiteraard is er ook ruimte om met elkaar kennis te maken en ervaring uit te wisselen. Ons doel is je met een aantal concrete handvatten en een flinke doses inspiratie de deur uit te laten gaan. Zorg dus dat je erbij bent! 

Aanmelden kan hier. Deel deze uitnodiging gerust met iedereen voor wie dit onderwerp interessant is. Tot ziens op 28 februari!