14 januari 2021
Lockdown verlengd: Annuleer uw reserveringen

Beste sportliefhebber,

Op dinsdag 12 januari heeft het kabinet de lockdown verlengd tot en met 9 februari 2021 om het aantal coronabesmettingen terug te dringen. De maatregelen zijn er om groepsvorming en sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te beperken. In deze mail krijgt u informatie over de gevolgen van deze lockdown voor het gebruik van Amsterdamse sportlocaties.

Alle binnensportaccommodaties gesloten

Omdat binnen sporten niet is toegestaan blijven alle binnensportaccommodaties en binnenzwembaden gesloten. Voor topsporters gelden uitzonderingen.

Buiten sporten is toegestaan onder bepaalde voorwaarden.

Annuleer uw reservering

Wanneer u door de nieuwe maatregelen geen gebruik kunt maken van een sportaccommodatie geeft u dit zo spoedig mogelijk door met een e-mail aan Sportpunt: sportverhuur@amsterdam.nl. Sportpunt annuleert alleen sportaccommodaties waarvoor een annulering is ontvangen. Zonder annulering van uw kant worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Dit geldt voor zowel binnen- als buitensportaccommodaties.

Voor het annuleren van een gehuurde sportaccommodatie vervalt tot en met 9 februari 2021 de gebruikelijke opzegtermijn van 14 dagen voor aanvang van de activiteit. Annuleringen die minimaal één dag van tevoren schriftelijk zijn doorgegeven worden kosteloos geannuleerd. Achteraf annuleren is niet mogelijk.

Corona en Sport

Voor actuele antwoorden op de veelgestelde vragen kunt u kijken op www.amsterdam.nl/sport/corona-en-sport. Hier wordt zoveel mogelijk informatie verzameld. Waar nodig wordt verwezen naar organisaties of websites waar het juiste antwoord te vinden is.

Informatie over corona en sport

Op de volgende websites vindt u belangrijke informatie over de coronacrisis:

Andere vragen?

Heeft u of uw organisatie te maken met een acuut probleem of vindt u het antwoord op uw vraag niet op de genoemde websites, neem dan contact op via sport@amsterdam.nl. U ontvangt dan zo snel als mogelijk een antwoord op uw vraag.

Met vriendelijke groet,

Sportpunt