18 mei 2021
Meer aandacht voor jouw trainers en coaches? Schrijf je nu gratis in voor 2 interactieve webinars!

Meer sportplezier op jouw club door het opleiden en begeleiden van de trainers en jeugdleiders? De assitent (initiatief van de Gemeente Amsterdam) kan je daarbij helpen!

Klik op deze link om over De Assistent op de website van de Gemeente Amsterdam meer informatie te vinden voor trainers en trainersbegeleiders.

Ben jij actief als coördinator of begeleider van jeugdtrainers? Of denk je dat het goed is om hiermee op jouw sportclub een start te maken?

In deze training geven we je handvatten om er voor te zorgen dat jouw trainers en jeugdleiders in pedagogisch en didactisch opzicht vaardiger worden en langer actief zullen blijven op je vereniging.

In 2 interactieve webinars nemen de praktijkdeskundigen van Team Sportservice Amsterdam je mee in de wereld van het opleiden en begeleiden van de trainers en jeugdleiders bij jou op de club. Dit leidt tot betere en plezieriger trainingen.

De volgende punten komen aan bod:

  • Hoe organiseer je het goed opleiden en begeleiden van je trainers?
  • Hoe kun je de trainers opleiden, passend bij de mogelijkheden van jouw club?
  • Hoe kun je de trainers gedurende het seizoen effectief begeleiden?
  • Hoe zorg je hierbij voor draagvlak en samenwerking?
  • Hoe communiceer je effectief met de trainers en hoe motiveer je ze optimaal?

Na 2 webinars beschik je over een concreet plan dat past bij de mogelijkheden van jouw club. Praktisch en direct uitvoerbaar.

Klik hier om je in te schrijven