8 september 2020
Amsterdamse Sportweek: Meidendag 25 september

Voor het open je club programma van de Amsterdamse Sportweek organiseert stadsdeel Zuidoost een Meidendag. Een dag vol empowerment, sport, muziek en beauty en een fotobooth! Organiseert jouw sportclub ook een activiteit tijdens deze week, laat het hier weten!

Meiden van Zuidoost! Tijd om te stralen! Vrijdag 25 september is jullie dag!
Een dag vol empowerment, sport, muziek en beauty. Je kunt inspiratie opdoen tijdens verschillende workshops, je kunt sporten en chillen. Er is ook een fotoboot!

Het wordt een dag om te stralen, een dag waaraan je nog vaak terug zal denken. Het gaat om jou! Empowerment staat voor zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, EmpowHer. Sportiviteit, gezond eten, verzorging, innerlijke beauty, dans, zelfverdediging, ondernemen en inspiratie opdoen horen daar allemaal bij. Alleen voor meiden!

Van 16.00 tot 18.30 uur kun je terecht in de sportzalen en in de kantine van het Optisport Bijlmer Sportcentrum. Van 19.00 tot 21.00 uur is er een mooi aanbod in het zwembad van Optisport Bijlmer Sportcentrum. (zwemdiploma verplicht). Anton de Komplein 157 in Amsterdam. Check out de website zuidoostbeweegt.nl, volg ons op Instagram, Facebook en andere social mediakanalen. Er is een aanbod voor Meiden onder 12 jaar en er is een aanbod voor alle meiden van 12 jaar en ouder.

#girlsonly #bethere #empowerment #AmsterdamseSportweek
Mis het niet!