18 februari 2022
Obstacle challenge, doe jij ook mee?

Zondag 27 februari is de Obstacle Run op de atletiekbaan op het Bijlmer Sportpark. Deze dag is speciaal georganiseerd voor de deelnemers van de Sportcontrainer Workouts 2021. Doordat de Obstacle Run van december 2021 door de Coronamaatregelen is uitgesteld, maar zijn er nu plaatsen extra voor de Obstacle Challenge op zondag 27 december.

Wil jij ook meedoen aan de Obstacle Challenge, ben je ouder dan 16 jaar, meld je dan snel als team of individueel aan via dit inschrijfformulier. Klik hier om je aan te melden

De Obstacle Challenge zal bestaan uit 12 challenges, die als een circuit training in groepen van 4 tot 8 personen gedaan wordt. Het gaat niet om de snelste, maar om welk team de meeste punten kan scoren met zijn/haar team. De Challenges heten Conquer The Wall, Limbo Run, Kill the Lights, Abs Challenge, Stay Focused/Stay Fit, Wall Sit. naast dat je actief bezig bent, gaat het ook om samenwerken. Welk team haalt de meeste punten en wordt de 1e winnaar van de Obstacle Challenge van stadsdeel Zuidoost.

Meedoen kost je alleen energie, geen geld, ook krijg je een Runner-Shirt en een Obstacle Run tasje.

Bekijk hieronder een aantal challenges uitgelegd door de trainers van de Sportcontrainer Workouts.