16 juli 2021
Open je club tijdens de Amsterdamse Sportweek

Van vrijdag 17 tot en met zondag 26 september 2021 is de Amsterdamse Sportweek. Een uitstekend moment om nieuwe leden te werven en oude leden terug te krijgen. Tijdens deze dagen organiseren sportclubs in de hele stad gratis activiteiten waar alle Amsterdammers aan mee kunnen doen. 

Alle sportclubs die meedoen ontvangen van het Team Amsterdamse Sportweek in ieder geval een promotiepakket en alle activiteiten worden op de website van de Amsterdamse Sportweek geplaatst.  

Hoe doe je mee met ‘Open je club’?
Heb je al ideeën van sportactiviteiten die geschikt zijn voor tijdens de Amsterdamse Sportweek? Voer ze dan uit en inspireer Amsterdammers om te genieten van sport. Bij het organiseren van een activiteit kun je denken aan een instuiftraining, clinics, een open dag of het openstellen van je reguliere trainingen voor niet-leden, alles kan!

Iedereen kan de activiteiten die plaatsvinden in de week van 17 tot en met 26 september 2021 aanmelden.  Voor het organiseren van activiteiten voor groepen die in onze stad achterblijven in sportparticipatie, zoals meiden, ouderen en gehandicapten, kan jouw club een bijdrage van €500,- krijgen. Uniek dit jaar is dat je deze bijdrage ook mag aanvragen voor die groep die juist in de Coronaperiode is vertrokken bij de club.

Kijk voor meer informatie op: http://www.amsterdam.nl/sportweek.  

Direct aanmelden? Dat kan hier: https://www.amsterdam.nl/amsterdamse-sportweek/amsterdamse-sportweek-sportaanbieders/

Aanmelden kan tot uiterlijk 10 september. Voor een aanvraag voor de stimuleringsbijdrage moet de aanmelding voor 1 september binnen zijn.  

Voor nu: geniet van de zomer of de activiteiten van Midzomer Mokum en tot in de Amsterdamse Sportweek! 

Sportieve groeten, 


Team Amsterdamse Sportweek 2021
sportweek@amsterdam.nl