13 mei 2022
Sportinstuif Bewegen Senioren in de wijk van start in Gaasperdam

Afgelopen week is de eerste sportinstuif in het kader van het programma Senioren in de Wijk in Beweging geweest. In samenwerking met diverse sportaanbieders uit de wijk is er de komende 8 weken een kennismakingsprogramma voor bewoners 55+ in de sporthal Gaasperdam. Zo is er afgelopen week een aanbod geweest van Conditietraining, Wandelvoetbal, tafeltennis en yoga.. Donderdag 19 mei (10-12 uur) zal er weer een gevarieerd aanbod zijn. De ruim twintig aanwezig buurtbewoners waren enthousiast over het programma.

Bijzonder is dat komende week van 16 t/m 20 mei de Nationale Beweegweek is voor ouderen. Uiteraard wordt een ieder uitgenodigd om mee te doen.

Eerdere publicatie:

Stichting Toekomst en Talent nodigt u van harte uit om deel te nemen aan het Beweegprogramma voor 55+ ers. In een periode van 8 weken kunt u kennismaken met diverse sporten in  sporthal Gaasperdam. U kunt zonder afspraak langskomen. Neem ook uw vriend(in) of buurvrouw/buurman mee. Samen sporten is gezelliger!

De eerste twee lessen zijn gratis, daarna is het € 2 per keer. Mocht u doorstromen naar een sportclub, dan gelden de reguliere contributies. Voor deelnemers met een Stadspas met groene stip geldt een reductietarief bij lidmaatschap.

De SPORT INSTUIF start per donderdag 12 mei (10:00 – 12:00 uur), in sporthal Gaasperdam.

Zie flyer: Flyer Sportinstuif Senioren in de Wijk

Maak kennis met Yoga, Conditietraining, Wandel Basketbal, Badminton, Wandel Voetbal, Tafeltennis, Wandelen, Gymnastiek en Dans.

Het sportaanbod staat onder begeleiding van professionele trainers van de volgende sportaanbieders:

  • Conditietrainen Gaasperdam
  • Tafeltennisvereniging Holendrecht
  • Wandelvoetbal OldStars Zuidoost
  • B-strong 2gether wandelclub
  • Basketbalvereniging Warriors
  • Conditietrainen Nellestein
  • All Vidya Yoga

Zie ook: www.ZuidoostBeweegt.nl