18 juli 2021
Strijd om de Hondsrugparkcup in Zuidoost

In 1997 is reeds het eerste Bedrijvenvoetbaltoernooi georganiseerd in Zuidoost, dit was n.a.v. 10 jaar stadsdeel Zuidoost. Een toernooi wat jaren heeft gelopen met deelname van 30-50 teams van bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Zuidoost, met als speelplaats sportpark Strandvliet en mede georganiseerd door de Bedrijvenvereniging VAZO.

In 2021 gaan maatschappelijke organisaties en bedrijven wederom de sportieve strijd met elkaar aan. Deze strijd om het kampioenschap van Zuidoost wordt dit keer georganiseerd door de stichting Hondsrugpark, Zuidoost City en de voetbalvereniging Zuidoost United. Er wordt op donderdagmiddag 9 september gestreden om de Hondsrugparkcup.

We spelen korte wedstrijden van 7 tegen 7 op half veld dus ook niet geoefende ‘atleten’ kunnen een balletje meetrappen. Met de Olympische gedachte in het achterhoofd is meedoen belangrijker dan winnen. Het echte goud is elkaar op een sportieve manier leren kennen en na gedane inspanning samen genieten van een uitgebreide BBQ. Wie de Hondsrugparkcup zal winnen zien we dan, maar dat het goud in Zuidoost blijft is alvast zeker!

Mobiliseer uw collega’s en doe mee: 9 september: 15 – 20 uur. Meer informatie en aanmelden kan via info@zuidoostcity.nl