28 februari 2021
Werken aan je conditie in de buitenlucht? De kick-off bij de Vereniging Conditietrainen Gaasperdam is op zaterdag 27 maart om 10.00 uur!

De gratis kick-off wordt georganiseerd op zaterdag 27 maart van 10.00 – 11.30 uur op het strandje bij Ballorig. De trainingen starten op donderdag 1 april van 19.00-20.00 uur en op zaterdag 3 april van 9.30 tot 10.30 uur. Let op: natuurlijk onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen en bij voldoende aanmeldingen.

De outdoortrainingen worden gegeven op:
· donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur door trainster Uma Vyent,
· zaterdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur door trainer Ricardo Fyeet.
De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht je niveau en gaan het hele jaar door (behalve de 2 weken rond kerst en oud en nieuw).
Het startpunt is naast Ballorig, bij het strandje aan de Gaasperplas.
Deelname kost 15 euro per maand per persoon (voor éen uur per week).

Al meer dan 25 jaar geeft Conditietrainen Gaasperdam, onder leiding van professionele trainers, voor een lage prijs en in een gezellige sfeer, indoortrainingen. Toen deze trainingen – gedwongen door de coronamaatregelen – naar buiten werden verplaatst, bleek dit een groot succes. Daarom is besloten hier een vervolg aan te geven.
De outdoortrainingen zijn pittige trainingen. Voor oefeningen wordt gebruik gemaakt van aanwezig materiaal, zoals banken, trappen en muurtjes. Deze oefeningen worden afgewisseld met stukjes hard lopen of sportief of snel wandelen. Je wordt uitgedaagd om je eigen grenzen te verleggen. Met als beloning, een gezonde conditie en verhoging van je weerstand.
Tijdens de trainingen worden de coronarichtlijnen van het RIVM en van Sport Amsterdam en het protocol Verantwoord Sporten van de NOC-NSF aangehouden.
Geef je op en gun je lijf en immuunsysteem een boost!

Aanmelden kan via conditietrainengaasperdam@gmail.com of door te bellen naar
020-6979973; meer informatie is te vinden op www.conditietrainen-gaasperdam.nl.