9 juli 2020
Zeilweken in de zomer op de Gaasperplas

Wil jij deze zomer pret hebben op, in en om het water? Zeilvereniging Gaasperplas verzorgt tijdens deze zomervakantie drie zeilweken voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar! Tijdens de zeilweek leer je van maandag t/m vrijdag onder begeleiding van ervaren instructeurs beter zeilen en vaar je veel wedstrijdjes. Natuurlijk is er ook tijd om lekker te zwemmen, te spelen met de surfplanken en om van de steiger af te springen. We wisselen het zeilen af met diverse leuke spelletjes, puzzels en sportactiviteiten.

Het maakt niet uit of je lid bent van onze vereniging of nog moet beginnen met zeilen: iedereen met zwemdiploma A of hoger mag meedoen. De instructeurs van de zeilvereniging zorgen voor een verrassende en gezellige week.

Wanneer

De zeilweken vinden plaats in de eerste, middelste en laatste week van de zomervakantie: 6-10 juli, 20-24 juli en 10-14 augustus. De dagen beginnen om 9 uur ’s ochtends en je ouders kunnen je ‘s middags om 5 uur weer ophalen. Op vrijdag neemt iedereen wat lekkers mee en gaan we gezellig picknicken. Ouders kunnen die dag ook meegenieten door in de namiddag wat eerder te komen en met wat lekkers (uit onze bar?) in het zonnetje te zitten op ons terras aan de kom van de plas.

Kosten

De kosten bedragen €130 voor leden (als je kind dit jaar zeilles volgt) en €160 voor niet-leden.

Aanmelden

Meld je aan voor de zeilweek via deze link. Als je de inschrijving via de website hebt voltooid, ben je zeker van een plekje. Ongeveer een week voor aanvang van de ZVG Zomer Zeilweek ontvang je een e-mail met meer informatie over wat je zelf mee moet nemen (geschikte kleding, lunch, etc.).