4 mei 2023
Bijlmer Run / Bijlmer Run Special Kids

Amsterdam Zuidoost is rijk aan ‘Runs’, zo kennen we al jarenlang de Gaasperplas Run, de AMC loop (of Run), de Gein Loop en komende zaterdag (6 mei) wordt alweer de tweede Bijlmer Run gehouden, een waardige opvolger van de Bijlmerpark Run van een tweetal decennia terug. De Bijlmer Run kent een aantal afstanden, waaronder de halve marathon door de Bijlmer, een unieke loop. Naast de diverse afstanden is er dit jaar ook de Bijlmer Run Special Kids, voor de doelgroep kinderen die aangepast willen meerennen.

Zaterdag 6 mei is het eindelijk zover! Inclusief sporten mogelijk tijdens de komende Bijlmer Run. Kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kunnen onder begeleiding van de medewerkers van Stichting I-Sport Special & de Jhilon Josh Foundation meelopen met de Bijlmer Run 2023 editie.

De run is voor kinderen vanaf 4 jaar en gratis. De afstand bedraagt ongeveer 1 kilometer en ouders mogen meerennen. De kinderloop is zonder uitslag. Iedereen die mee doet aan de kidsrun is een winnaar.🏅

Tijd: 16:00 verzamelen | start 16:45
Anton de komplein, Amsterdam Zuid/Oost

Inschrijving kan nu via diana@isportspecial.eu | aanmelden@jhilonjoshfoundation.nl of op de dag zelf op het Anton de Komplein.