28 november 2023
Club Zuidoost: Waar talenten ontwaken!

Ontdek Je Talenten bij Club Zuidoost! 

Hey jongens en meiden van Amsterdam Zuidoost! Ben jij klaar om te ontdekken waar jouw talenten liggen? Club Zuidoost is waar het gebeurt! 

De Grootste Vereniging Ooit! Club Zuidoost is niet zomaar een club; het is de grootste vereniging ooit opgericht door sport-, kunst- en cultuuraanbieders in Amsterdam Zuidoost! Dus als jij kennis wilt maken met wat de aanbieders in de kunst, cultuur en sport te bieden hebben. Kom dan langs op een van de activiteiten en wellicht maak je kennis met je toekomstige club, vereniging of activiteit. 

Laat je passies bloeien: Meld je aan bij Club Zuidoost! Bekijk snel het rooster van Club Zuidoost en ontdek hoe jouw dromen tot leven komen. We hebben geweldige trainers en begeleiders die staan te popelen om jou te helpen ontdekken waar jij in uitblinkt. 

Grote Events en Lokale Tours! Club Zuidoost heeft niet één, maar twee geweldige activiteiten voor jou: de XL-events en de ‘On Tour’-events. De XL-events vinden plaats rond de vakantieperiodes, terwijl de ‘On Tour’-events vaak plaatsvinden in de weken daarna. Dus, of je nu vrij bent tijdens de vakantie of daarna, wij hebben iets leuks gepland! 

Volgende Event? Check de Kalender! Wil je weten wanneer het volgende Club Zuidoost-event plaatsvindt? Neem een kijkje op onze handige kalender. Vergeet niet je aan te melden door je in te schrijven. En oh ja, als je jonger bent dan 18, moeten je ouders je even aanmelden.  

Betaalbaar & Stadspas Vriendelijk! We willen dat iedereen kan meedoen, dus hebben we de kosten bewust laag gehouden. Voor elk event betaal je een klein bedrag voor deelname. Heb je stadspas? Dan is de activiteit zelfs gratis.