31 oktober 2022
Clyde de Souza van Panda Gym gehuldigd

Tijdens de Netwerkborrel voor Sport en Bewegen op locatie is Clyde de Souza van Panda Gym gehuldigd voor zijn bijzondere prestaties de afgelopen jaren. Clyde is enige jaren geleden begonnen met het aanbieden van kickboksen aan jongeren onder het motto; “jongeren fysiek en mentaal ontwikkelen’. De aanpak van Panda Gym heeft zijn vruchten afgeworpen. Er is momenteel een wachtlijst om een trainingspakket te volgen. In zijn eigen sporthal Gaasperdam werd Clyde door de medewerkers van het Sportloket Zuidoost (Vincent en Eva) in het zonnetje gezet. Er was een heuse beker voor Clyde, wat zeer door Clyde gewaardeerd werd. De aanwezigen tijdens de weer geslaagde en gezellige netwerkborrel mochten hierop Clyde feliciteren met zijn bijzondere waarderingsprijs.

Een terechte prijs. Bijzonder nog te melden dat Clyde ook een proefles heeft gegeven tijdens het project Senioren in de Wijk. De groep 55+ was wat voorzichtig vooraf, maar wist zich goed te vermaken en te bewegen tijdens de trainingssessie van Clyde.

Naast de huldiging waren er een aantal zeepkist berichten. Zo was daar Rob Barkey, die zijn diensten aanbied om de pedagogiek nader de ondersteunen bij de sportaanbieders en er was een toelichting op de follow up n.a.v. de Inspiratiesessie. Tot slot was er een vooruitblik op de Bijlmer Run welke in de zomer van 2023 voor de tweede keer georganiseerd gaat worden door de Bijlmer.

Op de foto (van links naar rechts): Vincent, Clyde met de prijs en Eva van het Sportloket.