5 september 2023
Dans- en Skateboard Workshop voor meiden (23/09)

23 september 2023, 13.00 – 17.00 uur

Inhoud

Als onderdeel van de Amsterdam Sportweek organiseert Women Skate The World een leuke middag, samen met Project Fearless en We Are On The Move. We zullen de deuren van Skatepark Zuidoost openen voor alle meiden van 10-14 jaar die een nieuwe sport willen uitproberen! Doe mee met een gratis dans- en skateboardworkshop. Er is een klein café en knutselhoek voor de begeleiders en/of familie.

Programma:

13:00-13:30 Inloop
13:30-14:30 Dansworkshop door We Are On The Move
15:00-16:30 Skateboard Workshop door Project Fearless
16:30-17:00 Vrij skateboarden

De hele middag van 13:00-17:00 café en knutselhoek.

Goed om te weten:
De dans- en skateboardworkshop zijn alleen voor meiden van 10-14 jaar. Neem hiervoor sportkleding en dichte schoenen mee. Het hele programma en café zijn gratis.

Wanneer: 23 september, 13:00-17:00
Waar: Skatepark Zuidoost, Paasheuvelweg 44

Aankomst:
Voor fietsen en auto’s is er parkeergelegenheid aan de Paasheuvelweg 44.
Als je met het OV komt, stap dan uit bij station Holendrecht.

Naam locatie

Skatepark Zuidoost

Adres

Paasheuvelweg 44, Amsterdam

Website

https://www.womenskatetheworld.com/kalendar/dans-en-skateboard-workshop-amsterdam-sportsweek

Meer informatie

Women Skate the World organiseert skateboardactiviteiten voor kinderen, jongeren, vrouwen, queer personen en de skateboardscene als geheel. Via skateboarden verbinden we mensen, volgen we onze dromen en veranderen we de wereld. We zijn gevestigd in ons eigen skatepark in Amsterdam Zuidoost, en werken daarnaast samen met diverse andere skateparken in Nederland.

Project Fearless wil meer meiden en niet-binaire kinderen de middelen geven om de top te bereiken van welke ladder ze ook maar willen beklimmen. Door meiden en niet-binaire kinderen in staat te stellen zelf te bepalen hoe zij zichzelf zien, zullen wij op onze beurt herschrijven hoe de wereld hen ziet.

We Are On The Move is een dansorganisatie voor dans en cultuureducatie gespecialiseerd in hiphop, afro-dance, traditioneel Afrikaanse dans, Awassa (een Surinaamse traditionele dansvorm), theater en moderne dans. We dagen je uit om jouw danstalent te ontdekken en we coachen je bij de ontwikkeling van jouw danstalenten. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot dansdocent, mocht je die ambitie hebben. WAOTM richt zich op alle dansers die hun danstalent verder willen ontwikkelen. Van dansers die net kennismaken met dans tot dansers die professionals willen worden.