15 juni 2023
Het Brasapark heeft een nieuwe speeltuin

Op 14 juni tijdens de Nationale Buitenspeeldag is de gloednieuwe speeltuin in het Brasapark feestelijk geopend. Deze unieke speelplek is speciaal ontworpen voor alle kinderen, met én zonder uitdagingen. Het is een plek waar iedereen 100% welkom is en waar jong en oud samen kunnen spelen en elkaar ontmoeten.

Van glijbanen tot schommels, van klimtoestellen tot zandbakken, er zijn diverse activiteiten te beleven voor jong en oud. Verwacht een dag vol avontuur, ontdekking en verbinding. Met het thema “Connecting to the World” brengen wij de diversiteit van Amsterdam Zuidoost samen. Hier kan je spelenderwijs de hele wereld verkennen!

De speeltuin is zorgvuldig ontworpen, zodat maar liefst 70% van de speelaanleidingen toegankelijk is voor iedereen. Daarnaast is 50% van de speelaanleidingen speciaal ontworpen zodat alle kinderen er optimaal van kunnen genieten. We willen immers dat ieder kind de kans krijgt om te spelen en om nieuwe vriendjes te maken.

De speeltuin is gelegen in het Brasapark nabij Huntumdreef, ter hoogte van Hakfort. Een plek voor alle bewoners om te spelen en elkaar te ontmoeten.