7 februari 2023
Hot Game: “Weg met de Vrouwensport!” (09/02)

Op donderdag 9 februari a.s. organiseert de Sportraad Amsterdam een volgende Hotgame met de bijzondere titel: “Weg met de Vrouwensport!”. Een uitdagende titel om de vrouwensport in een gezamenlijke sessie eens goed te belichten. De Hotgame wordt gehouden in cultureel centrum deBalie. Aankoop ticket is verplicht. Onderstaand de tekst van de aankondiging en presentatie:

Aanstaande donderdag 9 februari om 20.00 gaan we het in De Balie hebben over hoe de (sport)wereld eruit ziet als vrouwen op alle fronten gelijk vertegenwoordigd zijn en, belangrijker, op welke wijze sport en maatschappij hiervan kunnen profiteren. Dat doen we niet alleen maar samen met sporters, coaches en bestuurders.  Columnisten Marijn de Vries, Carolina Trujillo en filmmakers Sophie Straat en Hilde Barwegen nemen ons mee in een alternatieve werkelijkheid en hun toekomstbeeld. Daphne Koster, Marloes Coenen, Marianne Timmer en Delaila Amega gaan met presentatoren Rocky Hehakaija en Isabel Sheridan in gesprek over hun ervaringen als vrouw in de sportwereld en ras-Amsterdammer Nardo Brudet zal zijn nummer ‘Amsterdams Liedje’ voor ons komen zingen. Oftewel, het belooft weer een hele mooie avond te worden. Heb je nog geen kaartje bemachtigt? Wees er snel bij want er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar. Tot donderdag!
‘Hot Game’ is een initiatief van de Sportraad Amsterdam en De Balie ontstaan uit liefde voor sport en de noodzaak een brede maatschappelijke discussie te voeren over het belang van sport en bewegen.