16 december 2022
Huldiging tijdens laatste Sportnetwerkborrel 2022

Terugblikken en vooruitblikken, maar zeker ook even een dankwoord voor een reeks betrokkenen bij Sport en Bewegen in Zuidoost. De Kazerne in Reigerbos was een warme plek (binnen) om elkaar onder ijzige omstandigheden (buiten) te ontmoeten.

Gastvrouw en sportmakelaar Eva Katona mocht een grote groep sportaanbieders en sporters uit Zuidoost welkom heten tijdens de laatste sportnetwerkborrel van 2022. Aanvullend nam programmaleider Sport, Revilinho Graanoogst, ons mee in een lange lijst met bereikte doelen in 2022. Hierbij zijn dankwoord uitsprekend aan de vele sportaanbieders uit Zuidoost en uiteraard zijn team met sportmakelaars. Ook in zijn vooruitblik op 2023 voldoende uitdagingen voor een ieder om er weer een sportief jaar van te maken.

Na fraaie beelden over diverse sportevenementen in en buiten Zuidoost (met twee bussen uit Zuidoost voor een Mud-Run in Flevoland), kwam een officieel moment, een moment om een aantal mensen te huldigen voor hun diensten afgelopen jaar. Voor zijn gehele oeuvre werd Heero Viel gehuldigd. Ooit gestart als trainer bij volleybalvereniging Bijlmerblok, en later als commissie lid Sport als raadslid Zuidoost. Daarna volgde nog een lange rij: Dany Ortega, o.a. voor de diverse Schoolsporttoernooien in 2022; Dennis en Giselle van IFT; Glenn van GLO entertainment; Diana en Harvey Esajas van I-Special; Sharda, Hans en Gilbert voor het nieuwe project Seniorensport in de Wijk, waarbij het gebruik van sporthal Gaasperdam zeer werd gewaardeerd; Wilbert Sawat en Simone Bunschoten van Egmond als trekker van de BOZO (de groep vakdocenten van het bewegingsonderwijs in Zuidoost); Chris Oger, Kaisan Pleizier; Marit Klaassen en HenkP. Blok (beide met diverse sportprojecten in Zuidoost actief); en speciaal ook Maarten Groen, die afgelopen jaar een overstap maakte en succesvol acteert als sportmakelaar.
Een attentie namens het sportteam (Revilinho, Robert, Maarten, Vincent en Eva).

Na een ontspannende dansdemo van Glenn gingen met de DJ de voetjes van de vloer. Gelukkig was de vloer binnen niet glad. Dank aan de organisatie en de mensen van de Kazerne Reigerbos voor een weer zeer geslaagde sportnetwerkontmoeting. Tot slot was er voor een ieder een boekwerkje met sportartikelen van Heero Viel. Een mooie blik op de sport in de periode 2000-2022. Waarbij met deze mensen ongetwijfeld een sportieve toekomst volgt. Een toekomst die sportaccommodatie technisch al even door Zedger Veldhuizen werd toegelicht.