23 november 2023
Mix Sport- en Cultuurdagen: Een Feest van Beweging en Creativiteit! 

In het bruisende hart van Amsterdam Zuidoost, het Bijlmer Sponcentrum, vonden afgelopen week de Mix Sport- en Cultuurdagen plaats, een evenement georganiseerd door Team Sportservice Amsterdam (TSA). Het doel: kinderen kennis laten maken met een divers aanbod van sport- en cultuuractiviteiten. Een feestelijke gelegenheid die niet alleen de lichamelijke activiteit benadrukte, maar ook de creatieve expressie onder de jonge deelnemers stimuleerde. 

Verscheidenheid aan Sporten en Cultuur 

De Mix Sport- en Cultuurdagen lieten geen enkel kind onberoerd. Met sporten zoals volleybal, golf, tennis en trefbal, kregen de kinderen de kans om hun fysieke grenzen te verkennen. Aan de culturele kant waren er dansworkshops en inspirerende sessies van geefeenkinderboek.nl, waardoor ook de creatieve zielen onder hen werden aangesproken. 

Enthousiasme alom! 

Wat opviel was het ongekende enthousiasme van de kinderen en trainers. Door de veelheid aan activiteiten konden ze niet alleen hun favoriete sport ontdekken, maar ook proeven van diverse culturele uitingen. Het evenement was tot in de puntjes georganiseerd, wat bijdroeg aan een soepele en plezierige ervaring voor alle betrokkenen. 

Afsluiting met een Feestelijke Noot 

De activiteiten werden afgesloten met een gezamenlijke lunch en de uitreiking van certificaten aan alle deelnemers. Een moment van trots en erkenning voor de inzet van de kinderen gedurende de dag. De Mix Sport- en Cultuurdagen hebben niet alleen de kinderen in beweging gebracht, maar ook een blijvende indruk achtergelaten van wat er mogelijk is als sport en cultuur samenkomen.  

Bij de foto’s: volop sport- en beweegplezier en ook aanwezig Stichting Ieder kind een eigen boek (met een boek voor de kinderen).