6 oktober 2023
Nieuwe Sportcontrainer in Gein (Stoutenburggracht)

Gein heeft er een nieuwe sportgelegenheid bij, de Sportcontrainer! Deze staat aan de Stoutenburggracht: https://maps.app.goo.gl/DZ6MjRC37rRLkQ5M8 

Hier ontmoeten buurtbewoners elkaar om te sporten en zijn/worden ze positieve rolmodellen voor elkaar. De Sportcontrainer is gevuld met sportmateriaal, zie onderstaande, en is toegankelijk voor actieve buurtbewoners. Mensen die geïnteresseerd zijn in training geven of training volgen kunnen contact opnemen met Leon Leter van Team Sportservice Amsterdam via lleter@teamsportservice.nl. 

Met de Sportcontrainer kun je duizend-en-één sporten doen, zoals bijvoorbeeld calisthenics, bootcamp, boksen, fitness en seniorensport. Als trainer of actieve buurtbewoner kun je gratis gebruik maken van de materialen om training te geven. Het doel is om inwoners van Zuidoost te stimuleren om samen meer te bewegen en veiligheid op straat te vergroten. Het is een ontmoetingsplek met een programma dat wordt beheerd door de gebruikers zelf, met hulp van de Gemeente Amsterdam, lokale ondernemers en Team Sportservice Amsterdam.

Op donderdag 19 oktober tussen 17:45 – 20:00 organiseert Vereniging Conditietraining Gaasperdam (CTG) en Team Sportservice Amsterdam een kleinschalig openingsvenement. Alle nieuwsgierige buurtbewoners zijn welkom om vragen te stellen en mee te sporten.

Programma:

17:45 – 18:00 uur Inloop

18:00 – 19:00 uur Training CTG (trainer Roberto)

19:00 – 20:00 uur Eten en Brainstorm