24 januari 2024
Opening en Openingstijden Sportloket Zuidoost

De oplettende wandelaar op het Anton de Komplein is het al opgevallen, met grote letters is het Sportloket Zuidoost aangekondigd op de voorkant van het stadsdeelkantoor Zuidoost, Stadsloket genaamd. De formele opening is donderdag 25 januari a.s. De waarnemend portefeuillehouder Sport zal dan het Sportloket officieel openen. Voorafgaand volgt er een toelichting vanuit het team Sportstimulering Zuidoost, en voor de personen die zich hebben aangemeld is er uiteraard een hapje en drankje (boven in de pantry). Alle gasten worden beneden in het Stadsloket ontvangen, waar eerst boven een aantal speeches volgen, daarna is er beneden de officiele opening. De opening wordt afgesloten met een (sport)netwerkborrel. Nog niet aangemeld: sportloket@zuidoostbeweegt.nl

Het fysieke Sportloket Zuidoost kent een eigen ingang en zal voor bewoners, sportaanbieders en zorgaanbieders open en toegankelijk zijn. Bij het Sportloket kunt terecht over vragen over sporten, sportaanbieders, sportlocaties en alles om uw organisatie te versterken.

Openingstijden Sportloket Zuidoost:

  • dinsdag van 10:00 – 14:00 uur.
  • donderdag van 10:00 – 14:00 uur.

Digitaal kunnen vragen gesteld worden via: sportloket@zuidoostbeweegt.nl

Het Sportloket Zuidoost kent ook een dependance waar materialen worden uitgeleend, dit is op de Hoogoorddreef, alleen op afspraak, en de openingstijden van de Sportloods zijn vrijdag 09:30 – 16:30 uur (nogmaals: alleen op afspraak).

Daarnaast zijn uiteraard de website en social media beschikbaar voor informatie over sport en bewegen in Zuidoost.

Voor degenen die zich aangemeld hebben is er een goody bag (zolang de voorraad strekt, aanmelden nodig).