26 mei 2023
Sport Netwerkborrel bij De Dreef

Op 25 mei was er weer een geslaagde editie van de Sport Netwerkborrel geweest. Dit keer als locatie de praktijkschool De Dreef in Venserpolder. De leerlingen hebben zelf de hapjes verzorgd en de gastvrijheid was uitmuntend!

Samen met verschillende sportaanbieders en partners uit onderwijs werd er teruggekeken naar de sportieve hoogtepunten van mei. Daarna werd de sportagenda van juni doorgenomen, met o.a. Gaasperplasrun op 18 juni en de Hondsrugparkcup op 22 juni. Het actuele aanbod van alle sportactiviteiten is te vinden op www.zuidoostbeweegt.nl.

Er zijn vele fantastische mensen die zich inzetten voor sport en bewegen in Zuidoost.
Dit keer is Cheyenne van de L’Isle in het zonnetje gezet.

Cheyenne heeft in de 1e lichting de LSR cursus gedaan (Leider Sportieve Recreatie) en daarna ook de ASM opleiding (Atletic Skills Model). Zij is multi-inzetbaar voor allerlei sportactiviteiten voor jong en oud en vaak ook met de sportlobi in de wijk te vinden. Zij kent alle Amerikaanse sporten en is soms ook cameravrouw bij evenementen. Voor haar onvermoeibare inzet en talent om jongeren te enthousiasmeren ontving zij een waarderingsprijs vanuit het Team Sportstimulering van het stadsdeel Zuidoost.

Tijdens het ‘zeepkist-moment’ zijn er tweetal sprekers opgestaan om hun evenement te pitchen: Paco van The Calisthenics Club Zuidoost en Nolan en Joshua van House of E-Sports.

Wil jij er volgende keer ook bij zijn? De volgende Sport Netwerkborrel vindt plaats eind juni, hou de uitnodiging van het Sportloket in de gaten!