19 juli 2023
Sportcafé Zuidoost (21/07): veel Kennisdeling

Komende vrijdag (21 juli) staat weer het jaarlijkse Sportcafé Zuidoost op het programma. Het Sportcafé wordt deze editie georganiseerd door Team Sportservice Amsterdam (TSA) in goed overleg met de afdeling Sportstimulering Zuidoost. Locatie: Bijlmer Sportcentrum.

Op het programma de nodige kennisdeling voor en door de sport- en beweegaanbieders uit Zuidoost. Zo is er een analyse en rapportage van de Inspiratiesessie Zuidoost, welke was georganiseerd in het kader van het Masterplan Zuidoost 2021-2040 (oktober 2022). Uit dit rapport worden een aantal punten benoemd zoals verzameld tijdens de Inspiratiesessie en de vooraf gehouden Vragenlijst. Voor een ieder die een inbreng heeft geleverd (door invulling vragenlijst of deelname Inspiratiesessie) is er een rapport beschikbaar.

Uiteraard is de opening van het Sportcafé aan TSA en volgt na de presentatie van de Inspiratiesessie een woordje van de portefeuillehouder Sport en Bewegen de heer Raoul White. Deze zal tevens stil staan bij de geslaagde LSR-deelnemers, welke hun opleiding met succes hebben voltooid, ongetwijfeld een feestelijk moment. De geslaagde LSR-studenten gaan de komende periode hun kennis en vaardigheden delen met Zuidoost. Daarna volgt nog een toelichting en kennisdeling vanuit de gemeente op de ondersteuning van sportaanbieders uit Zuidoost. Bijzonder is nog een terugblik en vooruitblik op sporten en bewegen tijdens Kwaku. Tot slot is er gelegenheid tot netwerken en borrelen.

Dus een tip: wat neem je mee: je kennis en wat krijg je terug: de gedeelde kennis. Welkom op het Sportcafé Zuidoost.