1 augustus 2022
Urban Sports Week Amsterdam (USWA)

De Urban Sports Week Amsterdam keert dit jaar terug in het straatbeeld van Amsterdam en zet de hoofdstad van 18 tot en met 28 augustus in de spotlights als Urban Sports Capital. Urban sporten als BMX, inlineskaten, skateboarden, freerunning, breaking en 3×3 basketball vormen het hoofdmenu van het sfeervolle meerdaags spektakel in de stad.

De USWA is in Nederland hét podium waarop urban topsporters aan een groot publiek hun skills laten zien en fans deze atleten in verschillende sporten kunnen bewonderen. Zo staan er dit jaar al vier Nederlandse kampioenschappen op het programma! De USWA is ook het jaarlijkse hoogtepunt voor de vele urban sportcommunities in de stad. Zij zetten hun deuren open voor iedereen die kennis wil maken met hun sport. Inclusief jeugdprogramma voor g-sporters en vluchtelingen. Tijdens USWA komen urban sports, lifestyle en cultuur samen.

In Amsterdam kunnen jong en oud, door de hele stad aan diverse activiteiten meedoen. Ga voor het programma en meer informatie naar www.uswa.nl

Kom naar de Urban Sports Week op 18 – 28 augustus!

De Urban Sports Week Amsterdam is een initiatief van de gemeente Amsterdam, Topsport Amsterdam, TIG Sports en urban sportcommunities in de stad.