9 oktober 2023
Vacature: Begeleider aangepast sporten

Onder begeleiding help je kinderen met een beperking sporten.

Als begeleider aangepast sporten help je de sport professionals van deze organisatie met het klaarzetten van de sportmaterialen in de zaal. Achteraf help je met het opruimen.
Tijdens het 2 maandelijkse sportevenement help je kinderen met een beperking een leuke middag te beleven door ze te helpen waar nodig om mee te kunnen doen aan het aangepaste sportaanbod. De organisatie is op zoek naar extra handjes die de kinderen kunnen begeleiden, veters helpen strikken, het niet erg vinden het nog een keertje uit te leggen en de kinderen die er behoefte aan hebben een knuffel te geven. Zij hebben ook een water- en een fruittafel die opgezet en opgeruimd moet worden. De ouders van de kinderen zitten in de kantine een kopje koffie te drinken tijdens het evenement en hebben soms vragen aan ons die wij graag beantwoorden. Je krijgt instructies en wordt begeleid door een professioneel team.

Wie ben jij?

  • Je bent een aanpakker met een positieve instelling en uitstraling.
  • Je hebt empathie en geduld voor kinderen die geen aansluiting vinden bij het reguliere sportaanbod.
  • Je helpt soms kinderen 1 op 1 te begeleiden
  • Je bent een van de extra ogen en handjes om alles goed en veilig te laten verlopen.

Waarom interessant?

Deze vacature is interessant omdat je een steentje kan bijdragen in hun missie om samen een inclusieve maatschappij te bouwen waarin iedereen kan meedoen en op zijn of haar eigen niveau kan bewegen. Wij stimuleren een gezonde leefstijl en wij voorkomen eenzaamheid en obesitas. Het team heeft ruime ervaring met diverse sporten die ze aanbieden en diverse beperkingen die de kinderen hebben. Zij introduceren je graag bij de doelgroep en je zal zien hoe dankbaar werk dit is als de kinderen lachend naar huis gaan.

Reageren

https://venzo.co.nl/vacature/begeleider-aangepast-sporten-598/

Met een account kan je jouw gegevens wijzigen, zie je jouw reacties op vacatures of jouw aanmeldingen voor de burgeracademie. Ook kan je bij een volgend bezoek makkelijker reageren; je hoeft dan alleen nog maar in te loggen.Ik ga akkoord met het privacybeleid *Reageer