25 november 2022
Wereldkampioen Regian Eersel gehuldigd tijdens Sportnetwerkborrel

Tijdens de maandelijkse sportnetwerkborrel Zuidoost is de kersverse wereldkampioen Regian Eersel gehuldigd door het stadsdeel Zuidoost. Regian werd op 21 oktober j.l. wereldkampioen Thai Boksen bij One Champion, de grootste Aziatische gevechts- sportorganisatie ter wereld. Bestuurder Raoul White kon helaas zelf niet aanwezig zijn bij de sportnetwerkborrel, maar had wel een toespraak voorbereid. Naast de felicitaties namens het stadsdeel, gaf White aan dat het een eer voor hem was om een hulde te brengen aan Regian, die met deze overwinning zelfs in twee categorieën nu wereldkampioen is. Regian is reeds wereldkampioen kickboksen, of te wel een prestatie van wereldformaat.

Namens Raoul White waren er uiteraard felicitaties voor het hele team van Regian, waaronder de trainers Paul en Vincent Pengel en de medesporters uit de gym en niet te vergeten zijn vrouw Rox. Onze bestuurder gaf aan dat Zuidoost trots is op zijn prestaties in de ring, maar ook op zijn rol als ambassadeur in het maatschappelijk leven. Voor Regian was er een heuse ‘band’ voor Zuidoost.

Naast de huldiging waren er ook een aantal zeepkistmomentjes, zoals de beide trainers van Regian, de diverse sportmakelaars met de komende activiteiten, zoals 10 december de Contrainer workshop. En Marianne Verkade mocht als Accounthouder Sport voor Zuidoost en Weesp de sportaanbieders uitnodigen om in te schrijven op de subsidie ter versterking van sportclubs (aanmelden is nog mogelijk tot 18 december).

Al met al weer een geslaagde sportnetwerkborrel, met een goede opkomst en een zeer gastvrije ontvangst bij de OSB (Open Schoolgemeenschap Bijlmer). De volgende sportnetwerkborrel staat gepland voor donderdag 15 december (Kazerne Reigersbos).