Sportaanbieder

ACGZOfit
Wil je lekker ontspannen met yoga? Of werken aan je conditie? Of al je spieren trainen? Of gewoon aan alles meedoen? ACGZOfit is de sportvereniging voor Gaasperdam en omgeving, een vereniging van en voor vrouwen en mannen die in klein en gemengd groepsverband fit willen blijven maar niet naar een sportschool willen. Minimumleeftijd 18 jaar. Volg ons op Facebook en blijf daardoor op de hoogte van het actuele sportaanbod.

Details

Sportaanbieder: ACGZOFit
Bezoekadres: Sporthal Gaasperdam, Ravenswaaipad 5, 1106 AW Amsterdam.
Emailadres :‭ acgzofit@gmail.com
Website: http://www.acgzofit.nl/

Stadspas: Nee
Jeugdfonds Sport en Cultuur: Nee
Seniorensportfonds: Nee

Over ACGZOfit
ACGZOfit (officieel: AerobicClub Gaasperdam, opgericht op 16 april 1993) staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40537846 en is aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond.

Doelgroep

De groepslessen (meestal tussen de 8 en 15 deelnemers) worden gegeven door professionele docenten. Doelgroep is 18+.

Sporten 

De groepslessen (meestal tussen de 8 en 15 deelnemers) worden gegeven door professionele docenten. Iedere deelnemer kan op zijn/haar eigen niveau deelnemen. De docenten bieden oefeningen zoveel mogelijk op twee niveaus aan. Er kan gebruik gemaakt worden van diverse materialen van de vereniging, maar dat is niet verplicht. Beschikbaar zijn o.a. steps (op hoogte instelbaar), gewichtjes (dumbbells van 0,5 tot 2 kilo), bodybars (4 of 7 kilo), elastieken, springtouwen.

Sport accommodatie

Sporthal Gaasperdam is gevestigd langs het fietspad Ravenswaaipad naast het Ir. Lely Lyceum. Naast de ingang van de sporthal is een (onbewaakte) fietsenstalling. Metro 50 en 54: Station Reigersbos, uitgang “Reigersbos” Bus 47: halte Station Reigersbos, Reigersbosdreef Auto: Diverse parkeermogelijkheden. Dichtstbij de sporthal: navigeer op Parkhof 100 Op paar minuten lopen: Winkelcentrum Reigersbos:  Renooiplein of Reewijkplein.