Sportaanbieder

Amsterdam Dynamics
Amsterdam Dynamics is een jonge hockeyclub uit Amsterdam-Zuidoost. Wij bieden (urban) hockey in actieve 6 tegen 6 wedstrijdvorm. We zijn gestart als sportbuurtclub onder de naam Rubicon op Cruyff Courts en op ons veld in het Bijlmersportpark.

Details

Sportaanbieder: Amsterdam Dynamics
Bezoekadres: Bijlmer Sportpark, Karspeldreef 501, 1102 BX Amsterdam
Contactpersoon: Maartje Scheepstra
Telefoonnummer: Geen
E-mailadres: manager@amsterdamdynamics.nl
Website: https://amsterdamdynamics.nl/

Stadspas: Ja
Jeugdfonds Sport: Ja
Seniorensportfonds: Nee

Logo Amsterdam Dynamics - Hockey.nl

Over Amsterdam Dynamics
Onze urban hockeyvereniging staat voor vriendschap, spelplezier en inclusiviteit. Het biedt voor de kinderen een kans om nieuwe vriendschappen in de buurt te sluiten. We stimuleren leden en de ouders/verzorgers van leden om betrokken te raken bij onze vereniging. Dat kan als lid, maar dat kan ook als vrijwilliger.

Doelgroep

Jeugd en senioren

Sporten 

We bieden een actieve hockeyvorm, in een attractieve 6 x 6 spelvorm. Hiermee combineren we de snelheid en dynamiek van zaalhockey en de hockeytricks van urban hockey. We starten met Amsterdam Dynamics op ons halve veld in het Bijlmersportpark. Het draait bij ons om plezier in het spel maar vooral ook met je team- en clubgenoten. We zullen daarom starten zonder competitieverplichting. Er is een wekelijks urban hockey trainingsmoment en het wedstrijdelement wordt ingevuld met toernooien op ons veld, in de buurt op Cruijffcourts of elders in Amsterdam. We zoeken hierin ook nadrukkelijk de samenwerking met omliggende clubs.

Sport accommodatie

Onze club heeft een eigen veld op het Bijlmersportpark.