Sportaanbieder

AV Feniks
AV Feniks is een snel groeiende atletiek vereniging uit Amsterdam Zuidoost. Een vereniging voor jong en oud, voor wedstrijdatletiek en loopgroepen.

Details

Sportaanbieder: AV Feniks
Bezoekadres: Bijlmer Sportpark, Karspeldreef 500, 1102 BX Amsterdam
Contactpersoon: Marianne Meinsma
Telefoonnummer: ‭06 53 71 34 80
E-mailadres: m.meinsma@gmail.com
Website: https://www.avfeniks.nl/

Stadspas: Ja
Jeugdfonds Sport en Cultuur: Ja
Seniorensportfonds: Nee

Over AV Feniks
AV Feniks is de snel groeiende atletiek vereniging in Amsterdam Zuidoost. Een vereniging voor jong en oud, voor wedstrijdatletiek en loopgroepen en voor sportiviteit en gezelligheid. AV Feniks heeft haar thuishaven op de blauwe atletiekbaan in het Nelson Mandelapark.

Doelgroep

AV Feniks is een jonge vereniging: Sinds 2006 sporten atleten bij Feniks. Dat betekent dat er veel jeugd is en minder volwassen atleten.

Sporten 

AV Feniks is een vereniging die atletiek en loopsport in Amsterdam ZO en omgeving aanbiedt. Dit gebeurt op enthousiaste, deskundige en op een laagdrempelige manier. Plezier, ambitie en gezondheid zijn de pijlers die AV Feniks graag wil delen met ouders, verzorgers en leden.

Sport accommodatie

De thuishaven van AV Feniks bestaat uit een blauwe atletiekbaan met een kleine accommodatie en ligt in het onlangs gerenoveerde Bijlmerpark. De accommodatie bestaat uit een tweetal kleedkamers, een opslagruimte voor de atletiek materialen en een bovenverdieping. De atletiekbaan maakt onderdeel uit van het Bijlmersportpark