Sportaanbieder

Bijlmer Barz
Beweging om meer Calisthenics toestellen in Amsterdam Zuidoost te realiseren. Gratis sport voor iedereen, van jong tot oud. Een ontmoetingsplek voor topsport en atleten.

Details

Sportaanbieder: Bijlmer Barz
Bezoekadres: Bernard Shawsingel 238, 1102 VD Amsterdam Zuidoost
Contactpersoon: Laura Monathen
Telefoonnummer: 06-27262865
Email: info@lauramonathen.nl
Website: https://www.bijlmerbarz.com

Stadspas: Ja
Jeugdfonds Sport en Cultuur: Ja
Seniorensportfonds: Nee

Over Bijlmer Barz
Caliswattuh? Het woord calisthenics komt van de oude Griekse woorden 'kálos', wat mooi betekent, en 'sthénos', de betekenis kracht. MOOIE KRACHT. Het is de kunst om met het eigen lichaam in een atletisch gespierde fysieke te transformeren. De sport is al eeuwenoud. Het kan altijd en overal worden beoefend. Laura Monathen (30) verhuisde in 2014 voor haar werk van Limburg naar Amsterdam, toen ze in aanraking kwam met deze manier van trainen.

Doelgroep

Jeugd en volwassenen, ook 55+

Sporten 

Calisthenics toestellen in een sport park zorgt voor meer beweging in de buurt en is een sociale ontmoetingsplek voor sport beoefenaars uit de hele regio.

Sport accommodatie

Trainen met je eigen lichaamsgewicht kan nu ook bij calisthenicspark Bijlmer Barz in Venserpolder. Op de attributen kun je vrij trainen en op dinsdagavond organiseert Laura Monathen van Bijlmer Barz een 'community work-out' van 60 minuten.