Sportaanbieder

Coerver Coaching
Coerver® Coaching is een internationale voetbalschool, dat inmiddels in meer dan 47 landen actief is en ook hier in Amsterdam Zuidoost een vestiging heeft.

Details

Sportaanbieder: Coerver Coaching
Bezoekadres:  Karspeldreef 501, 1102 BX Amsterdam
Contactpersoon: Team Coerver
Telefoonnummer: 020-7233630
Emailadres: info@coervercoaching.nl
Website: https://www.coervercoaching.nl/

Stadspas: Ja
Jeugdfonds Sport: Ja
Seniorensportfonds: Nee

 

Over Coerver Coaching
Coerver® Coaching werd in 1984 opgericht door Alf Galustian voormalig Wimbledon speler en voormalig Chelsea speler Charlie Cooke die beiden werden geïnspireerd door de filosofie van de legendarische Nederlandse trainer Wiel Coerver.

Doelgroep

Jeugd. GRATIS proeftraining mogelijk. Aanmelden via website Coerver.

Sporten 

De Coerver First Skills is een programma voor 4 - 6 jarigen die het leuk vinden om te voetballen. De Coerver Academy is bedoeld voor jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar waar hen de Coerver Core skills wordt aangeleerd. Het is de bedoeling om iedere speler zich maximaal te laten ontwikkelen. De Performance Academy is een speciaal ontwikkelt programma voor jongens en meisjes van 12 tot 18 jaar die worden geselecteerd om een geheel voetbalseizoen in een vaste samenstelling te trainen waarbij wij het individu willen laten ontwikkelen tot een creatieve teamtactische speler.

Sport accommodatie

Het Bijlmer Sportpark is een multifunctioneel sportpark voor voetbal, atletiek, honkbal, cricket, schoolsport en vergaderen.