Sportaanbieder

I-Sport Special
Stichting I-Sport Special klaar voor 2021! Van beperking naar versterking: Wij maken sporten mogelijk voor iedereen (8-99 jaar) met een uitdaging! Middels sport helpen wij je fysiek en mentaal versterken. Middels sport leert je coach je kennen en gaan jullie samen je uitdaging(en) te lijf.

Details

Sportaanbieder: I-Sports Special
Bezoekadres: Diverse locaties in het stadsdeel
Contactpersoon: Diana Speksnijder
Telefoonnummer: 06-51960197
Emailadres: diana@isportspecial.eu
Website: https://isportspecial.eu/

Stadspas: Ja
Jeugdfonds Sport en Cultuur: Ja
Ouderensportfonds: Nee

logo

Over I-Sport Special
Wij zetten ons belangeloos in voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen die moeite hebben om mee te komen in de hedendaagse maatschappij. Ook zetten we ons in voor senioren die vereenzamen (re)activeren.

Doelgroep

Jeugd, Volwassenen en Senioren.

Sporten 

1) Senioren in beweging: Walking Footbal in de stadsdelen Amsterdam Oost, Zuidoost, Nieuw-West en Noord 2) Studenten in actie (Diemen en Amsterdamse stadsdelen) 3) Sport & Speldagen voor kinderen en jongeren met een beperking in Amsterdam, Rotterdam, Almere en Groningen. 4) Het creëren van een langdurige dagbesteding voor jongeren/jongvolwassenen die begeleiding nodig hebben. 5 dagen per week van 8u tot 20u persoonlijke begeleiding waarin we de deelnemers ook lange tijd na het doorlopen van het traject blijven volgen.

Sport accommodatie

Diverse locaties in het stadsdeel.