Sportaanbieder

Jhilon Josh Foundation
De Jhilon Josh Foundation biedt sport en spelaanbod aan voor kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking.

Details

Sportaanbieder: Jhilon Josh Foundation
Bezoekadres: Ravenswaaipad 5, 1106 AW Amsterdam
Contactpersoon: Euridice Reingoud
Telefoonnummer: 06-27410192
E-mailadres: euridice@jhilonjoshfoundation.nl
Website: https://www.jhilonjoshfoundation.nl/

Stadspas: Ja
Jeugdfonds Sport: Ja
Seniorensportfonds:
Nee

Over Jhilon Josh Foundation
Iedereen is welkom. Jhilon Josh Foundation staat voor een inclusieve samenleving waar ieder mens de kans krijgt om te sporten en spelen

Doelgroep

Kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking.

Sporten 

De Jhilon Josh Foundation biedt sport en spelaanbod aan voor kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijke en of verstandelijke beperking. Iedereen is welkom. Jhilon Josh Foundation staat voor een inclusieve samenleving waar ieder mens de kans krijgt om te sporten en spelen. Eén moment per week waar het puur draait om het plezier van je kind en ontspanning voor het hele gezin. Waar een beperking de norm is en niet de uitzondering. Met de Jhilon Josh Foundation willen wij een steentje bijdragen aan de maatschappij zodat alle kinderen met een lichamelijke of verstandelijke handicap kunnen genieten van een vrijetijdsbesteding.

Sport accommodatie

Een prachtige locatie waar vele sporten worden beoefend, waar vele verenigingen elke avond weer hun trainingen houden of wedstrijden spelen. Waar overdag ook vaak wordt gesport door ouderen en het onderwijs.