Sportaanbieder

Kevvs Personal Training
Met jarenlange ervaring in de sportwereld probeert Kevin Denswil zijn leerlingen op de juiste weg te helpen. Kevin helpt graag met afvallen, een gezonde lijfstijl en ook op een manier van spieropbouw.

Details

Sportaanbieder: Kevvs Personal Training
Bezoekadres: Nelson Mandelpark, bij de ingang van de Atletiekbaan
Contactpersoon: Kevin Denswil
E-mailadres: info@kevvspt.nl
Website: www.kevvspt.nl

Stadspas: Nee
Jeugdfonds Sport en Cultuur: Nee
Senioren Sportfonds: Nee

Over Kevvs Personal Training
Kevvs PT: Ik heb jarenlange ervaring in de sportwereld, als tiener met professioneel voetbal in het buitenland op het hoogste niveau. De afgelopen 11 jaar ben ik in NL actief bezig in fitness, bodybuilding en in het promoten van gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Ik ben sociaal ingesteld en ik kan daardoor een goede en hechte relatie opbouwen. Dit doe ik met mensen die door lichaamsbeweging hun leven weer op de rit proberen te krijgen.

Doelgroep

Mijn klanten zijn divers. Ik wil het liefst iedereen helpen of jij nu meer spiermassa wilt opbouwen, wilt afvallen of gewoon weer in shape wilt komen

Sporten 

Wij bieden je groepslessen aan met een minimum van 4 en een maximum van 8 personen. Één uur lang sporten met ons buiten of in de gym is toch heerlijk? Jij hoeft alleen zelf sportkleding meenemen. Voordat je begint met training bij Kevvs doen wij een gezondheidscheck dat houd in dat we vragen onder andere naar jouw gewicht en lengte. Wij bieden je ook persoonlijke begeleiding. Dat houd in dat één van onze collega’s met jou privé gaat trainen. Tijdstip en plek waar jij wilt trainen mag je zelf weten wij zijn daar flexibel in. Wij nemen onze eigen spullen mee dus jij hoeft alleen u zelf en uw sportkleding mee te nemen.

Sport accommodatie

Het sporten gebeurt op verschillende locaties, binnen en buiten. Neem contact op voor details.