Sportaanbieder

TPC Gaasperpark
TPC Gaasperpark is gevestigd op het sportpark aan de Loosdrechtdreef in Amsterdam. Het park ligt op de grens van Amsterdam en Weesp. Ons tennispark bestaat uit 6 gravel premium plus banen, ieder voorzien van LED-verlichting, 2 hardcourt minibanen 1 oefenkooi en 4 padelbanen. Het nog te plaatsen clubhuis wordt voorzien van o.a. 2 kleedkamers met douches en toiletten + 1 MiVa, en een keuken. Verder komt er een verhoogd zomerterras.

Details

Sportaanbieder: TPC Gaasperpark
Bezoekadres: Loosdrechtdreef, 1108 AX Amsterdam
Contactpersoon: Joan Tol
Telefoonnummer: 06-29 23 67 58
Emailadres: info@gaasperpark.amsterdam
Website: https://www.gaasperpark.amsterdam/

Stadspas: Ja
Jeugdfonds Sport en Cultuur: Ja
Seniorensportfonds: Ja

 

Over TPC Gaasperpark
Lawn Tennis Club Strandvliet is op 8 maart 1977 opgericht en viert dit seizoen alweer haar 43e verjaardag. De naam Strandvliet is afkomstig van een historische boerderij uit 1750, gesitueerd aan de voormalige Rijksstraatweg 110 in Duivendrecht, die in 1972 werd afgebroken om plaats te maken voor de verhoogde metrobaan. Deze metrobaan was broodnodig om de nieuwe wijk Bijlmermeer te verbinden met de rest van de stad.

Doelgroep

Jeugd en Volwassenen

SportenĀ 

Sport accommodatie

L.T.C. Strandvliet is samen met voetbalclub FC Amsterdam gevestigd op het sportpark Strandvliet. Het park ligt op de grens van Amsterdam, Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel en Amsterdam Zuidoost en is het makkelijkst te herkennen door de Amsterdam Arena en de Ziggo Dome die pal naast de tennisvelden liggen. Ons tennispark bestaat uit 6 gravelbanen, ieder voorzien van verlichting, 2 oefenkooien, en een hal met 2 binnenbanen.