Sportaanbieder

Motion Dance Studio
On wheels, on the floor & in the air! Danslessen bij Motion staan in het teken van plezier, expressie en ontwikkeling! Onze passie is dans en dat delen we graag met jou! Onder professionele begeleiding van docenten met hart voor hun vak, worden wekelijks diverse lessen verzorgd. Dansen bij Motion is mogelijk vanaf 3 jaar en voor jongens, meisjes, dames en heren!

Details

Sportaanbieder: Motion Dance Studio
Bezoekadres: Elizabeth Cady Stantonplein 1004, 1102 BL Amsterdam
Contactpersoon: Syglien Roosveld
Telefoonnummer: 06-19869193
E-mailadres: receptie@motiondancestudio.nl
Website: https://motiondancestudio.nl/

Stadspas: Ja
Jeugdfonds Sport en Cultuur: Ja
Seniorensportfonds: Nee

Over Motion Dance Studio
Motion is officieel opgericht in 2009 vanuit de enorme passie voor dans en bewegen. Motion gelooft dat dans & bewegen gelukkig maakt en bijdraagt aan een gezonde en duurzame levensstijl! Je fit voelen en plezier hebben geeft motivatie om je dromen waar te maken. In een veilige omgeving en professionele ambiance willen wij jou prikkelen om het beste uit jezelf te halen.

Doelgroep

Jeugd en volwassenen

SportenĀ 

(Peuter/Kleuter)Ballet, Streetdance, Afrodance, Skate together, Funky Trampoline, Rythm Skating, Female Dance Class

Sport accommodatie

De dansstudio ligt in een prachtige omgeving dichtbij de Arena Boulevard en het bruisende winkelcentrum de Amsterdamse Poort. Sinds kort zij wij verhuisd naar een nieuwe locatie met een vernieuwd dansconcept en bieden we danslessen in de breedste zin des woords. Bij Motion kun je vooraan terecht voor danslessen On wheels, on the floor & in the air!