Sportaanbieder

Open Golfclub Olympus
Golfclub Olympus is een toegankelijke, gezellige club die veel wedstrijden voor haar leden organiseert. Met een actief jeugdbeleid vinden spelers van alle leeftijden in de club een fijne omgeving om in clubverband recreatief te golfen of competities te spelen.

Details

Sportaanbieder: Open Golfclub Olympus
Bezoekadres: Abcouderstraatweg 46, 1105 AA Amsterdam
Contactpersoon: Marco Knaap
Telefoonnummer: 06-15 43 92 63
E-mailadres: marco@golfles.net
Website: https://www.dehogedijk.nl/golfclub-olympus/

Stadspas: Nee
Jeugdfonds Sport en Cultuur: Nee
Seniorensportfonds: Nee

Over Open Golfclub Olympus
Sleutelwoord is gezelligheid, we zijn tenslotte geen golf-pro’s. Maar let op: in de competities wordt op het scherpst van de snede gestreden, of het nu matchplay of strokeplay is. De club heeft speciale aandacht voor de jeugd, met een actieve commissie die het spelplezier aanwakkert en die talent ontwikkelt. Met de baan zo vlak naast Amsterdam heeft de club ook veel internationale leden en is er een actieve businessclub.

Doelgroep

alle leeftijden

Sporten 

Golf

Sport accommodatie

De Hoge Dijk heeft 27 holes met waarschijnlijk de beste greens van Amsterdam en omstreken. De lussen genaamd Holendrecht en Bullewijk vormen gezamenlijk een 18 holes wedstrijdbaan (par-71) met A-status. Deze lussen zijn ontworpen door de gerenommeerde golfarchitect Joan Dudok van Heel. Holendrecht is vlak en open, terwijl Bullewijk glooiend en bebost is. Uitdagend voor zowel de beginnende als ervaren speler.