Sportaanbieder

Sportcentrum Pleizier
"Sportcentrum Pleizier biedt al meer dan 30 jaar sport aan voor iedereen. Bij ons staat al jaren kwaliteit centraal en wij bieden zowel breedte en topsport. Onze jongste sporter is 2 jaar oud en onze oudste is inmiddels de 90 jaar gepasseerd. Door ons brede aanbod is er voor iedereen een passende sport te vinden!"

Details

Sportaanbieder: Sportcentrum Pleizier
Bezoekadres: Wisseloordplein 4 1106 MH Amsterdam
Contactpersoon: Sportcentrum Pleizier
Telefoonnummer: 020-6979517
E-mailadres: info@sportcentrumpleizier.nl
Website: https://sportcentrumpleizier.nl/

Stadspas:
Ja
Jeugdfonds Sport en Cultuur: Ja
Seniorensportfonds: Ja

Over Sportcentrum Pleizier
"Henny Pleizier, oprichter en mede-eigenaar, heeft in 1989 de eerste paal laten slaan voor een voor die tijd uniek sportcentrum. In de jaren zijn er verschillende verbouwingen geweest en nog steeds is Henny bezig om het sportcentrum in de toekomst zijn plek te laten behouden. Kaisan Pleizier, zoon van Henny, is al sinds zijn jongere jaren betrokken bij het bedrijf, maar heeft de laatste jaren de dagelijkse leiding meer overgenomen."

Doelgroep

Jeugd en volwassenen. Iedereen die wil bewegen!

Sporten 

Vrij fitness en groepslessen (16+), Bootcamp (16+), Yoga (16+), Seniorensport (55+), Judo (vanaf 4 jaar), Dans (van 4 tot 10 jaar), Kickboksen (vanaf 8 jaar), Taekwondo (van 7 tot 17 jaar), Peuter- en kleutergym (van 2 tot 6 jaar), Jeugdfitness (van 12 tot 16 jaar) en Aikido (16+)

Sport accommodatie

Multifunctioneel Sportcentrum (zie website voor meer foto's!)