Sportaanbieder

Voetje voor Voetje
Voetje voor Voetje is ontstaan op initiatief van Gezondheidscentrum Gein. De leden van Voetje voor Voetje lopen drie keer per week ca. 1 uur met elkaar. Zij lopen maandag en woensdagavond vanaf het Gezondheidscentrum Gein door het gebied van Groengebied Amstelland en op zaterdagochtend rond de Gaasperplas. Iedereen kan in zijn eigen tempo lopen.

Details

Sportaanbieder: Voetje voor Voetje
Bezoekadres: Gezondheidscentrum Gein Wisseloordplein 50, 1106 MH Amsterdam
Contactpersoon: Muriel Jurriaans
Telefoonnummer: 06 52094950
E-mailadres: vvvoetjes@gmail.com
Website: Geen

Stadspas: Nee
Jeugdfonds Sport: Nee
Seniorensportfonds:
Nee

Over Voetje voor Voetje
Meer bewegen een van de recepten voor gezonder leven, bijvoorbeeld bij hoge bloeddruk, diabetes of psychische klachten. Als je regelmatig wandelt of fietst bouw je conditie op en voel je je fitter. De wandelingen duren een uur. Ieder loopt op zijn eigen tempo, er is een korte en langere route. Regelmatig nemen we deel aan wandeltochten zoals de City Walk en de Dam tot Dam wandeltocht. We fietsen in de zomer wekelijks ruim een uur.

Doelgroep

volwassenen

Sporten 

Wandelen Elke maandag en woensdag van 18.30 uur tot 19.30 uur Elke zaterdagochtend van 9 tot 10 uur. Fietsen: Elke dinsdagavond om 19.00 uur Beide starten wij vanafj Gezondheidscentrum Gein. Lijkt het je wat? Om te ervaren of dit wat voor je is mag je de eerste 3 keer vrijblijvend op proef mee lopen.Voor slechts € 5 euro per maand ben je lid, en kun je aan alle activiteiten meedoen.

Sport accommodatie

Buiten in de omgeving