Sportaanbieder

Zuidoost United
Zuidoost United is ‘Meer dan alleen Voetbal’. De vereniging is maatschappelijk betrokken in Amsterdam Zuidoost. Naast een plek voor jeugd en senioren is er ook plek voor ouderen en aangepast voetbal. G-voetbal en Walking Football zijn takken die sinds een paar jaar heel actief zijn.

Details

Sportaanbieder: Zuidoost United
Bezoekadres: Bijlmer Sportpark, Karspeldreef 505, 1102 BX Amsterdam
Contactpersoon: Donovan Hooghart
Telefoonnummer:06-27504290
E-mailadres:
voetbalzaken@zuidoostunited.nl
Website: www.zuidoostunited.nl

Stadspas: Ja
Jeugdfonds Sport en Cultuur: Ja
Seniorensportfonds: Ja

 

Over Zuidoost United
De voetbalvereniging Zuidoost United is, ontstaan uit een samengaan van SV Bijlmer en K.S.J.B. Met iets meer dan 473 leden is Zuidoost United een kleine vereniging. De vereniging speelt veldvoetbal en zaalvoetbal met heren, dames, veteranen en jeugd. Zuidoost United heeft “tijdelijk” professionele kracht in huis, maar drijft in kern op een grote groep vrijwilligers.

Doelgroep

Voetballen voor, Mini's, Jeugd, Senioren, Veteranen, G-Voetbal en Walking Football (55+)

Sporten 

Zuidoost United is ‘Meer dan alleen Voetbal’. De vereniging vindt dat ze een maatschappelijke betrokkenheid heeft t.a.v. Amsterdam Zuidoost. Een verantwoordelijkheid die verder gaat dan alleen het bieden van ‘Voetbal’. In samenwerking met de stichting Toekomst en Talent wordt het jaarlijkse Schoolvoetbaltoernooi georganiseerd. Zuidoost United hecht veel waarde aan samenwerking. Met partners uit haar omgeving wordt ad-hoc en structureel contact gehouden.

Sport accommodatie

Zuidoost United centraal gelegen in het Bijlmersportpark.